Edumersive VR-Platform

Edumersive group vr

Group VR

Edumersive video editor

360° editor

Edumersive single vr

Single VR

Trainingen op maat

Maak je eigen 360° VR-trainingen met Edumersive. De trainingen zijn voor elke gebruiker te beleven in een groep of zelfstandig.

Digitalisering

Zelfingestelde multiple choice vragen kunnen toegevoegd worden. De antwoorden kunnen opgeslagen worden in verschillende formaten.

Bespaart tijd

Maak uw trainingen visueler, efficienter en leuker met Edumersive. Communiceer met beeldmateriaal en interactie voor een betere overdracht van kennis.

Group VR
Met Edumersive kunnen VR-trainingen als groep worden gevolgd met meerdere cursisten. Dit is geheel onafhankelijk van waar de cursisten zich bevinden. Hierdoor hoeft niet iedereen naar een locatie te komen om mee te doen. De trainer heeft de controle over de training en kan live de antwoorden van de cursisten zien. Een belangrijk onderdeel hiervan is dat de trainer altijd kan zien waar de cursisten digitaal naar kijken, door middel van gaze tracking. Nieuwsgierig naar gaze tracking? Vraag het aan ons.

VR Editor

Edumersive creator
Het belangrijkste onderdeel van Edu-mersive is dat u zelf trainingen kunt maken. Dit gaat door 360° VR-video’s in te laden. Hier kunnen dan vragen, afbeeldingen en informatiepunten aan worden toegevoegd. Deze mogelijkheid is beschikbaar gesteld om onderwijsinstellingen en organisaties de mogelijkheid te bieden om onderwijs op maat te geven.
De voordelen hiervan zijn dat er nu nog effectiever kan worden getraind. Dit kan door zelf 360° video’s samen te kunnen stellen met interactieve elementen. Hier kan achteraf vergaande analyse op worden toegepast wat tot nu toe nog niet mogelijk was.

Individual VR
In het individual onderdeel kunnen cursisten zelfstandig 360° VR-trainingen bekijken die gemaakt zijn met de Creator. De cursisten kunnen de trainingen volgen wanneer het hen het beste uitkomt. Analyses op de individuele sessies zijn vervolgens ook beschikbaar voor de trainer. Het is ook mogelijk om op maat gemaakte trainingen te volgen in 3D-omgevingen, waardoor het nog interactiever wordt.

Wilt u graag een demo van Edumersive of bent u nieuwsgierig naar meer?

“Virtual reality was once the dream of science fiction. But the internet was also once a dream, and so were computers and smartphones”