Zakelijke VR App voor uw bedrijf

Het maken van een goede VR app is een bijzonder kunst. VR Software loopt voorop bij het maken van VR apps door de nieuwste virtual reality toe te passen voor onze klanten. Wij geloven dat wij, in alles wat wij doen, de huidige status quo uitdagen door bijzondere zakelijke virtual reality toepassingen te maken voor bedrijven. Bij VR-Software denken wij graag mee met de klanten.

VR zakelijk, een VR app voor uw VR bedrijf
Wij zetten graag virtual en augmented reality in voor onze klanten om samen iets te bereiken. Een goede VR applicatie kan veel meer bereiken voor zijn gebruikers dan traditionele media. Door onze ervaring hebben we al kwalitatieve VR applicaties kunnen maken, maar wij dagen onszelf maar ook onze klanten uit om anders te denken om zo het beoogde doel te bereiken.

Het beoogde doel bereiken we door virtual reality applicaties te ontwerpen die mooi, maar met name ook functioneel zijn. Dit bereiken wij door in samenspraak met de klant de eisen en de wensen goed in kaart te brengen en tijdens het ontwikkelproces met de klant om te tafel te zitten. Deze aanpak zorgt ervoor dat wij op dezelfde lijn zitten als de klant wat de VR app ten goede komt. Het eind product is dan een VR app die op maat gemaakt is voor de klant en ook gebruikersvriendelijk is. Deze samenstelling zorgt er voor dat wij een goede VR applicatie kunnen neerzetten.
Wilt u ook een eigen VR applicatie? Neem een kijkje naar onze demo’s ter inspiratie of neem contact met ons op.

VR zakelijk, een VR applicatie voor uw bedrijf?

Virtual reality is niet alleen nuttig op entertainment gebied, het kan ook ingezet worden voor business doeleinden, VR zakelijk.
Virtual reality is een nieuw medium waarin nieuwe technieken ingezet kunnen worden om gebruikers te informeren, overtuigen en te onderwijzen. VR zakelijk stelt de eigenaar van de app in staat om ook te leren van zijn gebruikers. Door bijvoorbeeld heatmaps in de virtuele werkelijkheid samen te stellen kan de eigenaar van de app zien waar de gebruikers naar kijken. Dit is nieuwe informatie wat alleen in een virtuele werkelijkheid omgeving ingewonnen kan worden. Daarnaast is een vr bedrijfsapplicatie ook geschikt voor verschillende platformen. Van smartphones tot head mounted devices , VR kan ingezet worden op verschillende apparaten en gekoppeld worden aan andere (internet) diensten. Andere voordelen zijn dat een eigen vr bedrijfsapplicatie flexibel uit te breiden is en ook de content van de vr zakelijke app door de eigenaar aangepast kan worden.

De VR app markt

De virtual reality markt groeit enorm, waar in 2017 de markt 6,4 miljard vertegenwoordigd is geschat, zijn de schattingen dat de VR markt in 2020 rond 40,8 miljard waard zal zijn (1). Het is een nieuwe ontwikkeling waarin veel bedrijven in mee gaan. Daarom adviseren wij ook bedrijven op het gebied van VR zakelijk. Grote merken zijn al volop bezig met VR voor hun bedrijf of hebben al een VR bedrijfsapplicatie. Dit komt doordat een vr app het klantbereik kan vergroten, de doelgroep van een klant goed kan bereiken  en het vaak toch een leuke en innovatieve wat gebruikers laat verlangen naar meer.  Laten we samen iets moois maken voor uw bedrijf. Neem hier contact met ons op.

(1) https://www.statista.com/chart/6677/the-worldwide-virtual-reality-market-is-set-to-be-huge/